Ekinözü’nde Kavga Sırasında Polise Saldıran Sanığa 12 Yıl 9 Ay Hapis Cezası Verildi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Elbistan’da yapılan duruşmada, polis memuru Fatih K’nin saldırıya uğradığı ve mahkemenin sanık Batuhan E’yi kasten yaralama ve görevi engelleme suçlarından 12 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırdığı belirtildi.

Elbistan 5. Asliye Mahkemesi’ndeki duruşmada, polis memuru Fatih K’nin tutuksuz yargılanan Batuhan E. ve taraf avukatlarının hazır bulunduğu belirtildi. Sanık Batuhan E, savunmasında savcının mütalaasına itiraz etmeden beraatını talep etti. İddia makamı ise sanığın polis memuru Fatih K’yi kavga sırasında müdahale etmemesi için silahtan sayılan bir yüzük ile yaralama eyleminde bulunmak suçundan cezalandırılmasını istedi. Mahkeme heyeti, Batuhan E’nin kasten yaralama ve görevi engelleme suçlarından toplam 12 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırılmasına karar verdi. Fatih K’nin avukatı Esma Özalp, duruşmanın ardından yaptığı açıklamada, müvekkilinin sağ gözünün görme yetisini kaybettiğini belirterek, mahkemeden cezada indirim talebinde bulunduklarını ifade etti. Ağustos 2022’de Ekinözü İlçe Emniyet Amirliği’nde görevli polis memuru Fatih K, kavga sırasında müdahale ederken sağ gözüne darbe alarak yaralanmış, farklı hastanelerde 11 kez ameliyat olsa da gözde uzuv kaybı meydana gelmişti.

1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
4
sinirli
Sinirli
1
_a_rm_
Şaşırmış
6
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Ekinözü Haber - Haberler, Son Dakika ve Güncel Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!