Ekinözü’nde vatandaşlar gelen elektrik faturalarına isyan etti

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Elektriğe 1 Ocak gecesi yapılan yüzde 127’lik zammın da faturalara yansımaya başlaması, esnafı ve hane sahiplerini zor duruma soktu.

Her geçen gün artan ve toplumun birçok kesimini derinden sarsan ekonomik kriz, yeni yılda elektrik ve doğalgaza gelen zamlarla kendisini daha da hissettirmeye devam ediyor.

Ekinözü’nde bir çok vatandaş gelen elektrik faturalarını sosyal medya hesaplarından paylaşarak gelen fatura tutarına isyan etti.

İlçemiz genelinde bir çok vatandaşımız mevsimlik,dönemlik işçilik yaparak geçimini sağlamaya çalışıyor. Alım gücünün bu kadar düştüğü ve yüksek enflasyon nedeniyle hayat pahalılığın arttığı bu dönemde vatandaşlar artık faturalarını ödeyemeyecek duruma geldi.

AKEDAŞ SAYAÇLARI GEÇ OKUDU

Akedaş geçen ay ilk endeks tarihi 24/12/2021 olan faturanın devamı olan ocak ayı faturasını 24 ocak yerine 28 Ocak’ta 4 gün geç okuyarak vatandaşların tepkisini aldı. Konuyla ilgili Akedaş herhangi bir açıklama yapmadı.

1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Ekinözü Haber - Haberler, Son Dakika ve Güncel Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!