Muhammet Arıcı Sahada Arı Gibi Çalışıyor

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ekinözü’nde Yeniden Refah Partisi’nden Belediye Başkan adayı Muhammet Arıcı, halkın sorunlarına yoğun çalışmalarla çözüm buluyor. Arıcı’nın samimi tutumu ve saha ziyaretleri, toplumun takdirini kazanıyor. İlçe başkanı Cebrail Çalışkan da, Arıcı’nın yanında yer alarak halkın desteğini pekiştiriyor.

Ekinözü’nde Yeniden Refah Partisi’nden Belediye Başkan adayı olan Muhammet Arıcı, halkın sorunlarına çözüm bulmak için yoğun bir şekilde çalışıyor. Günlük olarak mahalleleri dolaşarak vatandaşların dertlerini dinleyen Arıcı, samimiyeti ve özverili çabalarıyla toplumun takdirini kazanıyor. Arıcı’nın bu tutumu, toplumun ihtiyaçlarını titizlikle takip ettiğini ve onların sesine kulak verdiğini gösteriyor.

Hemşerileri, Arıcı’nın emeklerine güvenerek sorunlarını cesurca ifade edebiliyor ve çözüm bulunması için destek alabiliyor. Arıcı’nın özverili çalışmaları, Ekinözü ilçesinde toplumsal dayanışmanın güçlenmesine ve yaşam kalitesinin artmasına önemli katkı sağlıyor. Yaklaşan 31 Mart 2024 seçim günü için halk, Arıcı’nın liderliğine olan güvenini daha da pekiştiriyor ve desteklerini ortaya koyuyor.

İlçe başkanı Cebrail Çalışkan da, Muhammet Arıcı ve ilçe teşkilatıyla birlikte mahalleleri ziyaret ederek halkın nabzını tutuyor. Ziyaretlerde gösterilen ilgi ve alakadan dolayı teşekkürlerini ileten Çalışkan, Yeniden Refah Partisi’nin belediyecilik anlayışıyla hazır olduklarını vurguladı.

MUHAMMET ARICI KİMDİR?

Ekinözü İlçesinin Kültür Mahallesi nüfusuna kayıtlı olan Muhammet Arıcı, 1985 İskenderun doğumludur. İlkokul, ortaokul ve liseyi Hatay’ın Payas ilçesinde tamamlamıştır. 2006 yılında Kahramanmaraş merkezde ticari faaliyetlerde bulunan Muhammet Arıcı, 2018 yılında Kahramanmaraş 2. Noterliği’nde yeminli katip olarak görev yapmaktadır. Evli ve 1 kız çocuk babası olan Arıcı siyasi hayatına, Saadet Partisi Merkez İlçe Gençlik Kolları Başkanı olarak başlamış, daha sonra Dr. Fatih Erbakan tarafından kurulan Erbakan Vakfı Kahramanmaraş Teşkilat Başkanı olarak görev yapmıştır. Akabinde Yeniden Refah Partisi Kahramanmaraş Kurucular Kurulu, Yeniden Refah Partisi Onikişubat Teşkilat Başkanı ve son olarak Yeniden Refah Partisi İl Genel Sekreteri olarak görevlerde bulunmuştur.

1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Ekinözü Haber - Haberler, Son Dakika ve Güncel Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!