Örnek Muhtar Mikail Çivi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Örnek Muhtar Mikail Çivi

Mart 2019 yerel seçimlerinde Ekinözü Öztürk Mahallesi Muhtarı olarak seçilen Mikail Çivi görülmemiş bir muhtarlık dersi veriyor. Ekinözü Halkı içerisinde sevilen ve saygı gösterilen genç muhtarın en dikkat çekici özelliği ise başkalarının seçim propagandası zamanı yaptığı güzellemeleri muhtarlığı döneminde yapmaya devam ediyor. 

Sadece seçim dönemlerinde hatırlanan bir ilçeyiz. Yardımseverlerimizin sadece seçim dönemlerinde ortaya çıktığı bir zamanda gece gündüz demeden Öztürk mahallesi halkının derdini dinleyen, oy versin vermesin tüm yardımları ihtiyaç sahibine ulaştıran bir muhtar.

Normal olan da bu değil mi? İnsana insan gibi davranmak kimseye ayrımcılık yapmamak.

Onlar bana oy vermedi! Bunlar Ak Partili, Bunlar CHP’li diye düşünmeden sosyal tüm faaliyetlerini kendi imkanları ile yapan bir Muhtar.

Muhtarlığın sadece mühür veya Muhtar kimliği kullanılarak alınan beylik tabancası olmadığını anlıyoruz. 

Muhtar görevli olduğu mahalledeki vatandaşların sorunlarını çözmek veya sorunları bir üst makama ulaştırıp vatandaşlarının sorunlarına çözüm aramaktır.

Pandemi döneminde vatandaşlara sıvı Sabun, Maske, Çikolata dağıtan Öztürk Mahallesi muhtarı Mikail Çivi bu sıra dışı güzel davranışları ile herkesin takdirini toplamaya devam ediyor.

Bu tür davranışların Ekinözü’nün ortak gayesi olmasını temenni ediyor kendisine teşekkürlerimizi Ekinözü haber olarak teşekkürlerimizi sunuyoruz.

3
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Ekinözü Haber - Haberler, Son Dakika ve Güncel Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!