Ekinözü Yeni Kaymakamı Habib Güneyli Göreve Başladı

Ekinözü İlçe Kaymakamı olarak atanan Habib Güneyli göreve başladı. Güneyli, Diyarbakır doğumlu ve Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi mezunu. İçişleri Bakanlığı’ndaki başarılı kariyeriyle dikkat çeken Güneyli, Ekinözü’nde yeni görevine hazır.


İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan atama sonrasında, geçtiğimiz haftalarda hayatını kaybeden Ekinözü İlçe Kaymakamı Mesut Coşkun’un yerine göreve getirilen Habib Güneyli, Ekinözü’ne gelerek yeni görevine başladı.

Habib Güneyli Kimdir?

Kaymakam Habib Güneyli, 1993 yılında Diyarbakır’da doğmuştur. İlk, orta ve lise öğrenimini Diyarbakır’da tamamlamıştır. Lisans eğitimini ise Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nde 2016 yılında tamamlamıştır.

İçişleri Bakanlığı’nın düzenlediği Kaymakam Adaylığı sınavını başarıyla geçerek Diyarbakır Valiliği’nde Kaymakam Adayı olarak göreve başlamıştır.

Meslek hayatına Diyarbakır Valiliği’nde il merkez stajıyla başlamış, ardından Mülkiye Müfettişi refakatinde teftiş stajını Nevşehir Valiliği Avanos ve Hacıbektaş Kaymakamlığı’nda tamamlamıştır. 6 Şubat 2023’te yaşanan Kahramanmaraş merkezli deprem felaketi sonrasında Hatay ili Antakya ilçesinde Koordinatör Kaymakam olarak görevlendirilmiştir. Daha sonra Kahramanmaraş ili Onikişubat Kaymakamlığı’na Kaymakam refiki olarak atanmıştır.

Son olarak İçişleri Bakanlığı Personel Müdürlüğü’nün onayıyla Ekinözü Kaymakamlığı’na atanmıştır.

Exit mobile version