Ali Öztunç Ekinözü’nde inceleme ve ziyaretlerde bulundu.

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhuriyet Halk Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Ali ÖZTUNÇ Ekinözü ve köylerini ziyaret etti.

2018 Genel Seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisinden Kahramanmaraş Milletvekili seçilen Ali Öztunç Milletvekili seçildiği günden beri Ekinözü’nü en çok ziyaret eden Milletvekili konumunda.

Cumhuriyet Halk Partisi eski Ekinözü Belediye Başkan adayı Fatih VİCDAN ve Cumhuriyet Halk Partisi Ekinözü İlçe Başkanı Ali VİCDAN ile beraber Ekinözü merkezinde ve köylerinde ziyarette bulundular. Tüm vatandaşların tek tek sorunlarını dinleyen Ali Öztunç sık sık not alarak vatandaşların tüm sorunlarını bizzat dinledi. Milletvekili seçildiği günden bu güne sıcak kanlı yaklaşımları ile övgüleri hak eden Öztunç koruma ordusu olmadan içimizden birisi gibi yaşıyor.

Ali ÖZTUNÇ Kimdir?

Ali Öztunç (d. 1976, Hofgeismar, Almanya) Türk gazeteci ve siyasetçi.

Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü’nü bitirmiştir. Kanal D, Show TV, Habertürk gibi televizyonlarda çalışmış, Vatan ve Habertürk gazetelerinde muhabir, haber müdürü ve Ankara temsilciliği görevlerinde bulunmuştur. 2011-2013 yılları arasında TBMM CHP Grubu Basın Müşavirliğinin ardından 2013-2015 yılları arasında RTÜK Üyeliği yapmıştır. Kasım 2015 Türkiye genel seçimlerinde CHP Kahramanmaraş 1. sıra milletvekili adayı olmuş ancak seçilememiş, 2018 Türkiye genel seçimlerinde ise CHP Kahramanmaraş 1. sıra milletvekili adayı olmuş ve bu sefer milletvekili seçilmiştir. 2016 yılı itibarıyla CHP Parti Meclisi üyesidir. İngilizce ve az düzeyde Almanca bilen Öztunç, evlidir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Ekinözü Haber - Haberler, Son Dakika ve Güncel Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!