Ekinözü Belediyesi hakkında flaş iddia!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ekinözü Belediyesinde zabıta olarak görevli olan Ahmet Yardımcı şahit olduğu usulsüzlükleri savcılığa aktardı.

Görev yapmam engelleniyor diyen “Yardımcı” savcılığa verdiği ifadeler şu şekilde;

AK PARTİLİ BAŞKANA MAAŞ

Sözcü’den Veli Toprak’ın haberine göre, Ekinözü Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe Kadın Kolları Başkanı Elif Kalmış, Belediyede çalışıyor gibi gösterilmiş ve 8 ay boyunca maaş ödenmiştir. Ödeme Ekinözü Belediyesi limited şirketi aracılığıyla yapılmıştır. Ben bunu tespit edip Belediye Başkanı’na ilettikten sonra ilişiğini kesmek zorunda kaldılar. Ödeme yapıldığına dair belgeler Ziraat Bankası şubesindedir.

YEĞEN ŞOFÖR OLDUBaşkan’ın makam şoförü yeğeni Mehmet Acar isimli kişidir. Sözleşmeli olarak Başkan Bilal Eker tarafından işe alınmıştır. Usulsüz bir şekilde yol harcırah ödemesi yapılmaktadır. Sözleşmeli personel olduğu için yolluk ödemesi yapılması kanuna aykırıdır.

MESAİ ALIYORLAR

Zabıta memurları Geylani Kaplan ve Dursun Taşdemir, fiilen bu görevi yapmamaktadır. Kaplan, Yazı İşleri Müdür Vekili, Taşdemir ise İmar İşleri Müdür Vekilidir. 7 yıldır mesai ücreti almaktadırlar.

BAŞKANA İPHONE

İbraz edilen bir faturada 12 bin liraya 12 adet tablet alındığını gördüm. Şirket yetkilileri ile görüştüm. Bana tablet alınmadığını bir adet cep telefonu alındığını söylediler. Bu telefon başkanın şahsına alındı.

ÇİT ALIMI USULSÜZLÜĞÜ

Belediyenin işletmiş olduğu düğünün salonun etrafını örmek için panel çit alımı yapıldı. Araştırma neticesinde Kaplan yapı 48 bin 899, Sevinç Ticaret 52 bin 575, Ataksan Hırdavat 54 bin 835 bin fiyat teklifi verdi. Belediye, Emin Demir isimli bir kişiden panel çitleri 139 bin 900 liraya aldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Ekinözü Haber - Haberler, Son Dakika ve Güncel Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!