Ekinözü Millet meydanında çalışmalar tamamlandı.

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ekinözü Belediyesi ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde Aşağı içmeler mahallesinde yapımı süren Millet Meydanında çalışmalar tamamlandı. Yaklaşık 4 dönüm arazi üzerine kurulan millet bahçesi modern görüntüsü ile tüm vatandaşların beğenisini kazanmış durumda. Görüntü kirliliğine yol açan Belediye binasının yıkılmasıyla geniş ve ferah bir alana kavuşan meydanda incelemeler yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin GÜNGÖR ve Ekinözü Belediye Başkanı Bilal EKER alanda incelemelerde bulundu.

Sosyal medya hesabından çalışmaların tamamlandığı müjdesini veren Eker : “Hemşehrilerimize hayırlı olsun.Yıllardan beri sözü edilen,atık durumdaki meydanı söz verdik ve yaptık.Saygı değer Büyükşehir belediye başkanımıza yapmış oldu desteklerinden dolayı şahsım ve ilçemiz adına çok teşekkür ediyorum.” Dedi

Daha sonra İlçe esnaf ziyaretlerinde bulunan Hayrettin Güngör ve Bilal Eker yapımı devam eden yol çalışmalarını yerinde takip etti.
İlçe merkezinde miadını dolduran parke taşları kaldırılarak yollar sıcak asfalt ile buluştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Ekinözü Haber - Haberler, Son Dakika ve Güncel Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!