Elbistan’da Yeni Belediye Başkan Adayı: Murat Mercan

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Elbistan’da Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Abdullah Yener’in çekilmesinin ardından yerine Ecz. Murat Mercan’ın getirildiği duyuruldu. AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mevlüt Kurt, sosyal medya hesabından bu değişikliği açıkladı.

Elbistan ilçesinde, Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Abdullah Yener’in adaylıktan çekilmesi sonrasında yerine getirilecek isim belirlendi.

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mevlüt Kurt, sosyal medya üzerinden yaptığı duyuruda Ecz. Murat Mercan’ın adaylığını açıkladı

Murat Mercan kimdir?
1969 yılında Elbistan’da doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Elbistan’da tamamladı. Ankara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi’nden 1991 yılında mezun oldu. 1992 yılından beri de ilçede serbest eczacılık yapan Mercan, 2002 yılında AK Parti Elbistan kurucu yönetim kurulu üyeliği yaptı. 2005 yılında genel merkez tarafından ilçe başkanlığına atandı. 2006 yılında olağan genel kurul ile ilçe başkanlığı görevine devam etti. 2007 ve 2011 yıllarında genel seçimlerde milletvekili aday adayı oldu. Bu süre zarfında parti içerisinde çeşitli görevlerde aktif olarak yer aldı. Mercan, evli ve 2 kız çocuğu babasıdır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Ekinözü Haber - Haberler, Son Dakika ve Güncel Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!