KAHRAMANMARAŞ’TA 8 ŞÜPHELİ ŞAHISTAN, 9 ADET SİLAH ELE GEÇİRİLDİ

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KAHRAMANMARAŞ’TA 8 ŞÜPHELİ ŞAHISTAN, 9 ADET SİLAH ELE GEÇİRİLDİ

Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin son bir haftalık çalışmasında; 8 şüpheli şahıs 9 adet silahla birlikte suçüstü yakalandı. Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimizin yoğun şekilde suç ve suçluyla mücadelesi kapsamında, havaya ateş eden, çoğunluğu sabıkalı silah taşıyan ve olaylarda silah kullanmaya yeltenen kişilere fırsat verilmedi.

Son bir hafta içinde yapılan çalışmalarda, sokak üzerinde silah taşırken 6 kişi suçüstü, ikametinde, aracında ve işyerinde silah ele geçirilen 2 kişi yakalandı. 2 adet ruhsatsız tabanca, 4 adet ruhsatsız tüfek, 1 adet havalı tüfek, 2 adet kurusıkı tabanca olmak üzere toplam 9 adet silah ve çok sayıda mermi ele geçirildi. Park ve bahçelerde yapılan denetimlerde 4 şahıs üzerinden suçta kullanılabilecek bıçaklar ele geçirildi. Bu bıçaklara el konularak, şahıslara emre aykırı davranıştan işlem yapıldı. Silahla Yakalanan 8 şahsa da adli ve idari işlem yapıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Ekinözü Haber - Haberler, Son Dakika ve Güncel Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!