Termik Santrali eleştiren Fatih Özcan’a şok tayin.

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kahramanmaraş Elbistan ilçesinde Vergi Dairesinde çalışan Fatih Özcan’ın Afşin-Elbistan’da hava kirliğine karşı çıktığı iddia edilerek tayininin çıkarıldığı iddia edildi.

Kahramanmaraş Elbistan ilçesinde Vergi Dairesinde çalışan Fatih Özcan’ın Afşin-Elbistan’da hava kirliğine karşı çıktığı iddia edilerek tayininin çıkarıldığı iddia edildi.

CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Fatih Özcan’ın tayin edilmesine tepki gösterdi.

İşte o paylaşım:

Elbistan Vergi Dairesinden Fatih Özcan’ın tayini Andırın’a çıkartılmış. Gerekçesi Özcan’ın Elbistan ve Afşin’deki hava kirliliğine isyan etmesi , karşı çıkması… İstiyorlarki herkes sussun, kimse konuşmasın, birileri atını koştursun. Kusura bakmayın ama susmayacağız. Haksızlıkları dile getirmeye, milletin yanında yer almaya, rantı değil halkı düşünmeye devam edeceğiz. Siz paranın peşinde koşun ben ve benim gibi millet sevdalıları yolumuzdan dönmeyeceğiz.

Yoğun tepkilere neden olan bu tayinden sonra Fatih Özcan’a destek mesajları yağdı. Sosyal medya hesabından gelen destek mesajları için şunları paylaştı:

Açıkçası bu kadar büyük ilgi ve alaka beklemiyordum. Böylesi bir duyarlılıkta duygulanmamak mümkün değil. Haklılının yanında yeralmak İçin insanımız adeta yarıştı. Vefakar insanımızdan Üç günde binlerce destek telefonu, sosyal medya paylaşımları, messenger ve whatsap mesajları aldım.
Allah hepinizden razı olsun, yokluğunuzu göstermesin.
Dert hepimizin derdi, sıkıntı hepimizin; ortak payda sağlık ve insanca yaşam. Selam olsun Elbistan’a gönül verenlere.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Ekinözü Haber - Haberler, Son Dakika ve Güncel Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!