Türkiye’yi yasa boğan Kaza:6 kişi hayatını kaybetti

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hakkari’de bir araç uçuruma yuvarlandı. Kazada dördü Milli Eğitim Müdürlüğü personeli altı kişi feci şekilde can verdi. Bir kişinin ise yaralı kurtulduğu öğrenildi.

Hakkari‘de bir araç uçuruma yuvarlandı. Kazada dördü Milli Eğitim Müdürlüğü personeli altı kişi feci şekilde can verdi. Bir kişinin ise yaralı kurtulduğu öğrenildi.

Kaza sabah saatlerinde Hakkari’nin Yüksekova ilçesine meydana geldi. İkiyaka Dağları’nın çevrelediği Göllerbaşı bölgesinde sürücüsü ve plakası öğrenilemeyen çift kabinli araç uçuruma yuvarlandı.

Pikniğe giden öğretmenlerin içinde bulunduğu araç, freninin boşalması sonucu uçuruma yuvarlandı. (FOTO: İHA)

Pikniğe gittikleri öğrenilen dördü öğretmen altı kişi feci şekilde can verdi. Kazadan yaralı olarak kurtarılan bir kişi 3200 rakımlı bölgeye gönderilen helikopterle Yüksekova Devlet Hastanesi’ne getirilerek tedavi altına alındı.

Hakkari Valisi İdris Akbıyık, hastanede yaptığı açıklamada, “Kazada vefat edenlerden dördü Milli Eğitim Müdürlüğü personeli. İkisi memur, biri ücretli öğretmen, biri İşkur çalışanı, iki de de sivil olmak üzere altı vatandaşımız vefat etmiştir. Yaralı, MEB personelinin hayati tehlikesi yok” dedi.

Kazada hayatını kaybedenlerin aileleri otopsi için hastaneye geldi. 

Feci kazada şoför Mustafa Nasıroğlu yaralanırken, araçta bulunan yolculardan Aysun Er, Semra Varol, Çimen Öztürk, Evin Yazgan, Savaş Bayram ve Meryem Renda hayatını kaybetti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Ekinözü Haber - Haberler, Son Dakika ve Güncel Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!