Elbistan’da yerel esnafa destek olmak için destek kampanyası başlatıldı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde yerel esnafa destek olmak için “Esnafımın Yanındayım” kampanyası başlatıldı.

Elbistan Belediyesi ile Esnaf ve Bakkallar Odası Başkanlığınca başlatılan kampanyayla vatandaşa yerel esnaftan alışveriş yapılması çağrısında bulunuldu.

Kampanya kapsamında Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz ile Esnaf ve Bakkallar Odası Başkanı Kemal Şahin ilçe merkezindeki yerel esnaftan alışveriş yaptı. Alınan malzemeler ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere Cankulağı Derneği’ne teslim edildi.

Belediye Başkanı Gürbüz, gazetecilere, salgın döneminde zor günler geçiren yerel esnafa can suyu olmayı amaçladıklarını belirtti.

Vatandaşlara online veya zincir marketler yerine yerel esnaftan alışveriş yapalım çağrısında bulunan Gürbüz, şunları kaydetti:

“Hükümetimizin pandemi nedeniyle zor günler yaşayan esnafımıza yapmış olduğu kolaylıklar ve destekler ekonomik anamda ciddi kolaylıklar sağladı. Bizlerde bu çalışmalara yerel olarak destek olmak istedik. Biz bugün esnaf ve bakkallar odası başkanı ile tüm idarecilerimizle beraber bütün alışverişlerimizi yerel esnafımızdan yerinde yaptık. Almış olduğumuz malzemeleri de ihtiyaç sahibi ailelerimize ulaştırdık. Bunun bir bereket vesilesi olmasını temenni ediyorum. Belediye olarak biz pandemi sürecinde esnafımıza kira indirimleri ve vergilerin ötelenmesi gibi birçok kolaylık sağladık. Esnafımızla el ele verip bunu bir kampanyaya dönüştürüp pandemi sürecinde yerel ekonominin dönmesini sağlayıp bu zor günlerin aşılmasını hedefliyoruz.”

Esnaf ve Bakkallar Odası Başkanı Kemal Şahin de esnafa verdikleri desteklerden dolayı Belediye Başkanı Gürbüz’e teşekkür ederek, “Alışverişlerimizi yerel esnaftan yaparak zor günleri dayanışma içerisinde atlatmaya çalışalım.” ifadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Ekinözü Haber - Haberler, Son Dakika ve Güncel Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!