Ekinözü Belediyesi yolsuzluk iddiaları ile ilgili yazılı açıklama yaptı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ekinözü Belediyesi ve çalışan personelleri hakkında gündeme gelen yolsuzluk iddiaları ile ilgili Ekinözü Belediyesi yazılı açıklama yayınlayarak iddiaların gerçeği yansıtmadığını dile getirdi.

İşte o açıklama;
KAMUOYUNUN BİLGİSİNE

Şahsım ve Belediyemiz Yönetimi hakkında bazı kişiler tarafından kamuoyu yanıltılmakta, siyasi çevreler ve muhalif kişilerin tahrikiyle belediyemiz ve şahsımızı yıpratma çalışmaları yapılmaktadır. Özellikle Kurumumuz ve Yönetimimiz hakkında Yerel, Ulusal Basın ve Sosyal Medya üzerinde iddia edilen suçlamalarla ilgili olarak; Şahsım ve Kurumumuz adına gerçeği yansıtmamakla birlikte tamamı asılsız ve mesnetsiz suçlamalardan ibarettir. Bu suçlamaların asıl sebebi ise kurumumuzda ısrarla Fen işleri müdürlüğünde çalışmak İSTEMEYEN ve Zabıta Kadrosunda çalışmak istediği için yolsuzluk ve usulsüzlük olduğunu iddia eden memurlukla hiç bir alakası olmayan bir personelin uydurmuş olduğu asılsız suçlamalardır. İddia edilen suçlamalarla ilgili tüm bilgi ve belgeler ilgili makam ve mercilere iletilmiştir.

Yapılan haber ve paylaşımlar gerçeği yansıtmamakta olup, bu suçlamaları ortaya atan şahıs hakkında yasal yollara başvurularak kurumumuz ve ilgili personellerimiz tarafından suç duyurusunda bulunulmuş ve gerekli işlemler başlatılmıştır. Şahsım ve belediye personellerimize karşı, ilgili şahıs ve muhalif çevreler tarafından Ekinözü halkına karşı algı yaratılarak “Kamu kurumu ve yetkililerini karalama”, “Kamu itibarını zedeleme”, “Kamu düzenine olan güveni zayıflatma” ya yönelik çalışmalar yapılmaktadır.

Yaptığımız her işin arkasındayız. Amaçları “Çamuru at, izi kalsın” hesabı Şahsıma, Belediyemize ve Personellerimize zarar verme çabasından başka bir şey değildir. Ama Biz çok iyi biliyoruz ki meyve veren ağacı taşlarlar. İftiranın sadece bizim gayretlerimizi artıracağının ve daha çok hizmet yapmak için bizim gücümüze güç katacağının inancındayız. Göreve geldiğimiz günden itibaren herhangi bir yolsuzluk, herhangi bir usulsüzlük ve bilerek isteyerek yapılmış bir yanlış var ise “şeriatın kestiği parmak acımaz” düsturuyla Halkımızın ve Yüce Mahkemenin önünde hesap vermeye hazırız. Şükürler olsun ki hesabını veremeyeceğimiz hiç bir işi yapmadık, yapmayacağız.
Kamuoyuna Saygı ile duyurulur…

Bilal EKER / Ekinözü Belediye Başkanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Ekinözü Haber - Haberler, Son Dakika ve Güncel Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!