Ekinözü Kaymakamı Mesut Coşkun intihar etti!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kahramanmaraş’ta Ekinözü Kaymakamı Mesut Coşkun, evinde silahla kafasından vurulmuş halde ölü bulundu.

Kahramanmaraş’ta iddiaya göre Ekinözü Kaymakamı Mesut Coşkun’un (31) şoförü sabah kaymakamı makama götürmek için konuta gitti ancak Coşkun’a ulaşamadı. Bunun üzerine şoför, polise ve sağlık ekiplerine haber verdi. Polis, kaymakamın konutuna girdiğinde Coşkun’u silahla kafasından vurulmuş halde buldu. Sağlık ekipleri kontrol ettiğinde kaymakamın hayatını kaybettiğini belirledi.

Coşkun’un nasıl öldüğünü belirlemek üzere polis tarafından inceleme başlatılırken, cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

MESUT COŞKUN KİMDİR?        

1993 yılında Kırıkkalenin Balışeyh ilçesinde doğdu. İlk, Orta ve Lise öğrenimini memleketi Kırıkkale’de tamamladı. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümünden 2016 yılında mezun oldu.  2018 yılında T.C İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan Kaymakam Adaylığı sınavını kazanarak 107. Dönem Mülki İdare Amiri olarak Kaymakamlık mesleğine intisap etti. Çanakkale Valiliği Kaymakam Adayı olarak göreve başladı. Sırasıyla Ağrı- Doğubayazıt ve Trabzon- Beşikdüzü ilçelerinde kaymakam refikliği stajı yaptı. Afyonkarahisar-Dazkırı ve Burdur-Karamanlı ilçelerinde kaymakam vekilliği stajı yaptı. İçişleri Bakanlığı Eğitim Dairesi Başkanlığınca düzenlenen 107.Dönem Kaymakamlık kursunu Üstün Başarı derecesi ile tamamladı. Sırasıyla Kastamonu-İhsangazi ve Artvin – Kemalpaşa Kaymakamı  olarak görev yapmıştır. 23.08.2023 tarih ve 2023/388 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararı ile ilçemiz Kaymakamı olarak atanan Sayın Mesut Coşkun 07 Eylül 2023 tarihi itibari ile ilçemizdeki görevine başlamıştır. 

2
mutlu
Mutlu
2
_zg_n
Üzgün
1
sinirli
Sinirli
16
_a_rm_
Şaşırmış
6
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Ekinözü Haber - Haberler, Son Dakika ve Güncel Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!