Fatih Erbakan, Yeniden Refah Partisi Kahramanmaraş Adaylarını Tanıttı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Kahramanmaraş adaylarını tanıtarak 2028’de iktidar olacaklarını açıkladı. Partililer, “94 Ruhuyla Yeniden Başlıyoruz” sloganıyla bir araya gelerek Erbakan’ı desteklediler. Erbakan, konuşmasında elde edilecek başarının Türkiye için yeni bir dönemin işareti olduğunu belirtti.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Kahramanmaraş’ta düzenlenen tanıtım toplantısında partisinin adaylarını kamuoyuna tanıttı. Ankara’da gerçekleşen bu önemli etkinlikte Erbakan, partisinin Kahramanmaraş adaylarını öne çıkararak 2028 seçimlerinde iktidara geleceklerine olan inancını vurguladı.

Toplantıda bir araya gelen parti mensupları, “94 Ruhuyla Yeniden Başlıyoruz” sloganı altında birleşirken, “Mücahit Erbakan” sloganlarıyla coşkularını dile getirdiler. Erbakan, yaptığı konuşmada, salonun İslam dünyası ve Türkiye için yeni bir dönemin habercisi olduğunu belirterek şunları ekledi: “31 Mart’ta elde edeceğimiz başarıyla 2028’de Yeniden Refah’ı iktidara taşıyarak, milletimizin ve İslam aleminin kurtuluşuna vesile olacağız.”

Fatih Erbakan’ın konuşmasının ardından Kahramanmaraş büyükşehir ve ilçe belediyelerine aday gösterilen isimler sahneye çıktı. Yeniden Refah Partisi Elbistan Belediye Başkan adayı Eyyup Ceran da toplantıda yer alarak, temiz siyaset ve adil belediyecilik prensipleriyle hareket edeceklerini vurguladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Ekinözü Haber - Haberler, Son Dakika ve Güncel Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!